A frame is never just a frame, but a world of meanings in which you choose that special story you want to tell. I’m always surprising that offbeat frame, letting those unique moments, the perfect everything that conspires to your happiness, write their own magical story through my lenses. I’m in love with capturing emotions and moments without interfering, naturally applying my creative and playful vision.

FIWAT (Frame It With A Twist!) – motto-ul după care mă ghidez – însemnând faptul că doresc cadre mai puțin obișnuite – cât mai creative, ieșite din comun, neconvenționale, promovând naturalețea, emoția, fără prea multe regizari, și nu în ultimul rând jucăușe și distractive.

Fotojurnalismul este o pasiune, așadar sunt tot timpul în alertă pe toată durata evenimentului, pentru a nu scapa acele cadre deosebite, care ne aduc zâmbetul pe buze și emoție în suflet chiar și dupa mulți ani.

Specializare: nuduri, evenmente si fotografie de calatorie.

 

 

Date personale

Fotografia a început doar ca o pasiune, în 2010, apoi a devenit mai mult decât atât, s-a transformat într-un mod de a vedea lumea, diferit, din perspectiva atenției pentru detaliu, a expresiilor pline de emoție, a momentului prezent care nu iartă nici cea mai mică întârziere.

O viziune care totuși nu mă grăbește, ci doar mă provoacă cu fiecare cadru capturat, cu fiecare zâmbet al unei persoane mulțumite, care s-a redescoperit prin intermediul fotografiei, sau care știe că momentele importante din viață sunt în siguranță, imortalizate în cadre grăitoare.

Pentru programări, colaborări sau orice alte întrebări apelați 0735287811

 

Marius Bărbulescu
Reședința: Constanța (dar mă pot deplasa oriunde)
Dată naștere: 14 septembrie 1987
Fotograf profesionist, Webmaster
S.C. VYPNETWORK S.R.L.-D

 

Pagina Facebook fotografie profesionala (evenimente) https://www.facebook.com/fiwatphotography
Pagina Facebook personala https://www.facebook.com/barbulescu.marius/

Pagina Facebook fotografie (personala) https://www.facebook.com/mariusbarbulescuphoto