Nudul exprima libertatea trupului si a mintii, in creatia artistica

posted in: Nuduri Artistice | 0

Nudul exprima nu doar libertatea trupului in creatia artistica, fiind descoperit, natural, asa cum este el; ci si a mintii, o minte deschisa, indrazneata, receptiva, increzatoare – as putea spune reteta succesului in viata!
Magic Stairways Road Artistic Nude

De ce? Fiindca nudul este frumos. Fiindca femeile sunt frumoase; toate. Fiindca ofera incredere in sine. Fiindca nudul artistic nu este obscen, este arta.
A poza nud semnifica libertate si curajul de a trece peste cateva prejudecati ale societatii. Te ajuta sa treci peste complexe, sa te cunosti mai bine, si cu siguranta sa te apreciezi mai mult πŸ™‚

Fotografia de tip nud artistic se face in sistemul, numit de catre fotografi, ‘timp pentru cd’, adica vei primi toate fotografiile, in schimbul timpului tau, asadar nu vei fi platita dar nici nu vei plati.

In calitate de fotograf profesionist, iti pot garanta ca imi iau foarte in serios munca, si ca sunt cu adevarat pasionat de asta. Vei fi in siguranta, te voi trata cu respect si seriozitate (desigur, atmosfera va fi una relaxanta, vesela si amicala, nu serioasa!)

Am un website dedicat nudului artistic, ce contine fotografiile mele. Este ‘sufletul’ meu πŸ™‚
Desigur, pentru nud artistic nu se percepe comision, fiind gratuit, pentru oricine, de sex feminin.
Vezi aici fotografiile artistice www.nudeart.ws

 


ff

Am experienta si in fotografie erotica, precum si fotografie sexi (lenjerii, boudoir, pentru webcam etc) insa nu pot afisa aici portofoliul. Va rog sa ma contactati.

Tarfifele incep de la 100 lei, si cresc in functie de numarul fotografiilor alese si editate, precum si in functie de numarul tinutelor, locatie, etc.

Sunt cele mai competitive preturi pentru calitatea oferita.

Fotografiile vor fi HD, de cea mai buna calitate, chiar si la zoom maxim, toate editate si reglate pentru a maximiza calitatea (contrast, luminozitate, culoare), precum si retusarea micilor imperfectiuni (pete, acnee, vergeturi)

Ma deplasez in orice loc, interior sau exterior. Deasemenea exista posibilitatea de a poza in studioul meu, siΒ in apartament.

DSC_28012


Sharing is caring πŸ™‚Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.